• Головна
  • Сметану треба їсти щодня - чотири причини
07:43, Вчора

Сметану треба їсти щодня - чотири причини

Любителям сметани важливо знати, що її варто вживати у помірних кількостях.

Сметана має високу жирність. У ній міститься жир шкідливого насиченого типу. Тому краще надати перевагу нежирним видам сметани, пише usatoday.

Сметана складається з молочнокислих бактерій і молочних вершків, що робить її кисломолочним продуктом. Ферментовані продукти є джерелом пробіотиків, які життєво важливі для багатьох функцій організму.

Детолог та сертифікований фахівець з лікування та навчання діабету в лікарні Хантінгтон у Нью-Йорку Стефані Шифф каже, що пробіотики допомагають травній системі, виробляють коротколанцюгові жирні кислоти, які мають деякі протизапальні та інші захисні властивості. Також можуть покращувати симптоми депресії і тривоги.

А ще молочні продукти також є хорошим джерелом вітаміну D, кальцію та білка.

Молочні продукти корисні та необхідні для організму. Але не всі молочні продукти можна їсти всім. Особливо тим, в кого є непереносимість лактози.

Серед молочних продуктів особливе місце посідають сири. Серед них є корисні та шкідливі. Виокремимо найнебезпечніший сир. Експерти не радять їсти плавлений сир. Або хоча б споживайте обмежено, у невеликій кількості. Саме плавлений сир містить дуже багато речовин, які негативно впливають на роботу серця.

Інформує gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...